Nieuwe aankopen


Deze week kreeg ik mijn aankopen van eBay binnen!
Nieuwsgierig naar meer foto’s? kijk gauw verder.
Als eerste heb ik twee pakketjes waterdecals besteld op ebay. In totaal was ik ongeveer 8 euro kwijt en je krijgt dan 20 pakjes waterdecals. De decals zijn echt prachtig het zijn allemaal bloemen en andere leuke dingen jullie zullen binnenkort veel nail art’s te zien krijgen met waterdecals als jullie dat niet erg vinden!. Als tweede heb ik 8 Justin Bieber nagellakjes besteld op de foto zien jullie er maar zeven aangezien ik 1tje dubbel heb en dus die ga ik verkopen. Zoals jullie weten ben ik fan van Justin Bieber en zijn deze lakjes dus een aanwinst voor mijn collectie. Een paar maanden terug kreeg ik voor mijn verjaardag het lakje O my Bieber klik hier voor de swatch. De kleuren die ik binnen kreeg zijn van LNR Not a gold bigger , Give me the 1st dance , Baby blue , I’m a belieber , One time lime , I’ve got the bieber fever , Make u smile. Jammer genoeg zijn deze Justin Bieber nagellakjes niet verkrijgbaar in Nederland!

5 Comments

 1. Mariska · 25 juni 2011 Reply

  Die lakjes zijn erg leuk, ben benieuwd naar je creaties

 2. Karen · 25 juni 2011 Reply

  oeeh leuk;D
  mijn zusje is ook super fan van justin bieber xD
  xx

 3. Elien · 25 juni 2011 Reply

  die lakjes zien er mooi uit!!

 4. ally asphyxia · 11 juli 2011 Reply

  bij welke e-bay webshop heb je het gekocht?

Leave a reply