Opi Steady as she rose + Opi Let’s do anything we want

IMG_9562
Welkom terug!
Eindelijk weer tijd om rustig te gaan bloggen. Vorig jaar liep ik stage en moest ik ondertussen ook nog naar school. Vandaar dat ik amper artikelen schreef. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald. En heb ik een baan gevonden als doktersassistente. Ik wil de draad weer oppakken en mijn creaties delen plus de nieuwste kleuren nagellak. Vandaag heb ik een nail art gemaakt met OPI nagellaken en waterdecals.
De roze basiskleur is OPI – Steady as she rose. Een pastel lila kleur. Ik draag twee laagjes steady as she rose en 1 laagje OPI – Let’s do anything we want.
IMG_9629
De waterdecals heb ik twee jaar geleden besteld op Ebay. Ik heb geen idee bij welke verkoper.
Als topcoat draag ik Seche Vité. Een hoogglans sneldrogende topcoat.
IMG_9637

Leave a reply