OPI – ALCATRAZ….ROCKS

OPI OA 107
Sinds deze week ligt de nieuwe collectie van OPI in de winkel. De San – Francisco collectie bevat drie liquid sand lakken. Vandaag de swatches van Alcatraz Rocks. Een blauw/paarse liquid sand lak.Liquid sand lakken drogen mat op. Het is de bedoeling dat je geen topcoat draagt over een liquid sand lak. Deze kleur is moeilijk te omschrijven. In het potje lijkt het een paarse kleur maar op de nagels word het toch al gauw blauw!
OPI OA 123
Ik blijf het een blauw/paarsige lila lak vinden ( gek he ) met gouden glitters erin. Twee laagjes moest ik aanbrengen voor een dekkend effect. Verder heb ik dit lakje vier dagen gedragen met een goede base-coat eronder.
OPI OA 106
Wat vinden jullie van deze kleur? Er zijn nog twee liquid sand kleuren een bruine en een blauwe! Deze limited edition van OPI is verkrijgbaar bij Daan’s Drogisterij in Gorredijk. Dit lakje kost 14,25!

Ik ben tevreden!

X 078

1 Comment

  1. Wendy · 24 augustus 2013 Reply

    Ik vind het een super mooie kleur! Perfect voor de herfst.

Leave a reply