P2 Adorable Sand Syle

Nieuw 039
Afgelopen weken heb ik het erg druk gehad. Heb wel erg veel nieuwe lakken die ik allemaal nog ga reviewen. Nagels lakken moet voor mij een hobby blijven en bloggen ook, in ieder geval geen verplichting. Vanavond laat ik het tweede lakje van P2 zien dat een Sand style kleur is. Ik heb ook de rode kleur in mijn bezit. Swatches daarvan kun je hier vinden.

Nieuw 047
Een baby roze kleur die in twee laagjes perfect dekkend is. Ik las op twitter dat Enchantra ( webshop ) de sand style lakjes ook verkoopt. Ben je een keer in Duitsland kijk dan even bij de DM die heeft de Sand style lakjes sowieso.

Als je goed de swatch foto bekijkt zitten er ook nog zilveren glitters in de lak. Wat een leuk effect geeft. Ik heb deze lak vier dagen gedragen zonder topcoat en met een basecoat!

X 078

Leave a reply