Opi Color So Hot It Berns

IMG_4642
Voor Rianne heb ik een lakje mogen reviewen, ik heb gekozen voor een lakje van OPI: Color So Hot It Berns.

IMG_4633

OPI heeft eigenlijk altijd mijn voorkeur, deze lakjes zijn altijd lekker makkelijk en snel aan te brengen. Dit komt door dat de lak mooi uitvloeit over de nagel. Het kwastje lig lekker in de hand en valt goed mee te werken. Ook een voordeel van de OPI lakjes is dat het snel droogt. Als je niet te veel en te dikke lagen aanbrengt, is het snel droog.

Nu even over het lakje. Dit lakje zit niet in een speciale collectie van OPI. Het zit volgens mij in de vaste collectie. Maar dat weet ik niet zeker.

De kleur Color So Hot It Berns is een mooi helder rode kleur. De naam zegt eigenlijk wel genoeg over de kleur haha.
Een groot voordeel van dit lakje vind ik, je hoeft hem maar 1 keer aan te brengen. Hij dekt direct goed. Je kan er voor kiezen om hem nog een keer aan te brengen. Dan wordt de kleur nog net wat feller. Ik persoonlijk vindt 1 laagje genoeg.

IMG_4648

Onder dit lakje heb ik de basecoat van OPI gebruikt en een topcoat van de Hema. Het lakje blijft lang zitten. Net als alle andere OPI lakjes, ongeveer 5 dagen bij mij. Na 5 dagen komen er tekenen van beschadigingen. Maar bij iedereen verschild dat.

Op de site van OPI kan je het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt vinden. Het lakje kost €14,25.

X 078 LINDA

1 Comment

  1. Angelique · 14 juli 2013 Reply

    Gaaf kleurtje! Chic met een mooie zwarte jurk of iets dergelijks

Leave a reply