Opi Jinx

Nieuw artikel 065
Een tijdje terug kwam Opi met een nieuwe collectie! Deze limited edition is gebaseerd op the bond girls. Ik heb 1 lakje aangeschaft uit deze collectie. Jinx een rode liquid sand lak. Wat vind ik van dit nagellakje?

Nieuw artikel 084

De bond girls collectie bevat 6 limited edition liquid sand kleuren. De kleuren variëren van wit naar goud lichtblauw en oranje. Jinx is geen standaard rode nagellak. Door de gouden schimmer in de lak lijkt de nagellak oranjerood. De applicatie van dit lakje was ook perfect na twee dunne laagjes waren mijn nagels volledig bedekt.

Nieuw artikel 089

Op de website van Opi kun je het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden bij jou in de buurt. Voor mij is dat Daans Drogisterij in Gorredijk.

Voor de 15ml Opi kleuren betaal je 14.25 en voor het mini setje met vier kleurtjes betaal je 18.95!

Kortom… een hele mooie kleur nagellak! Die je niet vaak ziet! Blijft goed zitten met een basecoat. Ik heb deze lak 1 week gedragen zonder chips met de Opi base coat.

Nieuw artikel 093

X 078

Leave a reply