L´oreal Paris Versailles gold

nn 009
Eindelijk weer tijd om te bloggen…. Want ik heb vakantie! Heb de laatste paar weken moeten knallen op school. Heb alle toetsen gehaald dus ik ben over naar het tweede jaar! Na de zomervakantie ga ik dertig weken stage lopen in een ziekenhuis! Erg leerzaam! Maar voor nu VRIJ!! Vandaag laat ik een nagellakje zien die ik van mijn vriend heb gekregen.

nn 015

L´oreal Paris Versailles gold is een kleur uit color riche collectie. Het kwastje is vrij breed en loopt een beetje scheef. Ik vind het fijn lakken als het kwastje scheef is afgesneden.

Nieuw artikel 006

Ik heb twee dunne laagjes aangebracht. De lak streept een beetje maar ik vind m leuk! Een mooi metallic lakje. Licht roze met in de zon glittertjes.

L’oreal Paris is te koop bij een aantal drogisterijen. Zoals:
– Etos
– Kruidvat
– Trekpleister
– DA

X 078

Leave a reply