Lavera Handcreme Orange Feeling


Vandaag een review over een handcreme van Lavera. Ik heb al eerder een Handcreme van Lavera gereviewd. Dat was eentje uit de basis senitive lijn. Lees gauw verder voor mijn review.

Ik vind deze handcreme erg fijn. De creme trekt lekker snel in. En de geur is ook niet echt to much. De creme ruikt lekker naar Sinaasappel. De ingredienten spreken mij ook wel aan. Kortom een goede verzorgende handcreme! Ik ben enthousiast.

De ingredienten zijn:
INCI: Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Alcohol*, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cellulose, Sodium Lactate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnoides Oil*, Lauroyl Lysine, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Fragrance/ Parfum (natural essential oil), Citral***, Geraniol***, Limonene***, Linalool***.

De handcreme bevat ook geen paraffine. Dus dat is ook een pluspunt! Voor de 50ml betaal je 4.35 wat natuurlijk niet duur is voor een goed verzorgende handcreme.

Lavera kun je bij diverse drogisterijen kopen. Op hun website staan de verkooppunten ook wel!

Leave a reply