Hartjes Nail art


Vandaag een simpele nail art met budget kleurtjes. Deze nail art is gemakkelijk te maken met behulp van Konad spullen. Lees gauw verder hoe ik dit gemaakt heb.

De basis kleur is een zacht roze kleur van P2 Lovely. Deze kleur is helaas niet zo dekkend. Op de foto’s kunnen jullie ook zien dat mijn (gele) nagelrand er door heen schijnt. Wat ik persoonlijk verschrikkelijk vind.

Voor een iets mooier effect heb ik nog 1 laagje aangebracht. Van het merk Golden Rose. Waarvan ik erg veel lakken in Turkije heb gekocht. Het nummer wat ik heb gebruikt is 312. Wel jammer dat Golden Rose geen namen voor de lakken heeft.

De hartjes heb ik er op gestempeld. De plate is van Essence en het stempel kleurtje van Konad.

1 Comment

  1. nailartfan · 2 december 2012 Reply

    wat leuk ik gaah ook zo een stempel plaatje kopen

Leave a reply