Opi A taupe the space needle + Nail art


Je kunt wel merken dat het vakantie is. Ik zit vrijwel erg weinig achter m’n pc…. Ik doe erg m’n best om Missnailpolish.nl bij te houden! Maarja.. Vandaag een nail art online. Lezen jullie mee?

De basis kleur is van Opi. Een taupe bruinige kleur nagellak die dekt na twee laagjes. Fijne substantie wat ik gewend ben van Opi. Ik heb al eerder deze kleur geswatcht. Hier kun je dat artikel nog nalezen klik

Het bloemetje heb ik er op gestempeld met Konad. De plate is M36. Ik gebruik altijd de stempellakken van Konad omdat die het fijnste werken. Het is niet een super uitgebreide nail art maar toch leuk vinden jullie niet?

3 Comments

  1. Miss Langhaar · 1 augustus 2012 Reply

    Mooi kleurtje! Ik ben gek op bruine lakjes tegenwoordig ^^

  2. KimsKie's Nails · 1 augustus 2012 Reply

    Mooi kleurtje en subtiele nailart… Hou ik van!

Leave a reply