Essence My best nude friends and me + Nail art


Nou kom ik net terug van mijn examens en zie ik gewoon dan ik 100 volgers heb op bloglovin! Super leuk! Binnenkort zal ik een winactie online plaatsen…. Vandaag een review over een prachtige nude budget lak.
Na twee zware weken leren heb ik al zes examens gehad. Ik hoef nog maar 1 examen volgende week Dinsdag Biologie! Dan heb ik vakantie. Op zich heb ik er wel een goed gevoel over dus ik ben benieuwd…. Alleen Engels vandaag vond ik pittig en Wiskunde was ook niet echt een makkie. Maar jullie horen de uitslag nog!

Genoeg gekletst op na m’n review.


Nou ik ben fan van dit lakje hoor. Een mooie neutrale bruine tint met een leuke glitter. De bruine crème lak dekt na twee laages dus dat is ook fijn.


Ik heb er even een snelle nail art van gemaakt met mijn zelfgemaakte waterdecals! Simpel maar leuk….

1 Comment

Leave a reply