Nails by Kimberly – Strass steentjes nail art


1 keer in de twee weken schrijft Kimberly een artikel op Woensdag! Vandaag heeft ze een nail art met Strass steentjes gemaakt. Lees gauw verder voor meer foto’s en informatie.

Vandaag heb ik gebruik gemaakt van de roze PUPA nagellak. Deze nagellak heeft een fijn kwastje om mee te lakken. Ook dekt hij al bij 1 laagje, super fijn dus! Hierna heb ik een glitter grijs randje aangebracht met de miss sporty van de Etos. Ik heb hiervoor ook maar 1 laagje gebruikt. Dit kwastje is wat dikker en daarom ook moeilijker om een netjes lijntje aan te brengen. Je kunt natuurlijk ook de grijze striper van Essence gebruiken! Direct na het aanbrengen van het grijze lijntje doe je er een strassteentje op, druk hem even aan en hij blijft perfect zitten!

Ik heb de strassteentjes van de Etos hiervoor gebruikt, deze heb ik gekregen op mijn verjaardag dus de prijs weet ik niet. Wacht even tot het droog is en breng dan een Top Coat aan, voor een mooi glimmend effect! Ik heb hiervoor de Top Coat van de Hema gebruikt. De nagellak blijft 4 dagen mooi zitten.

Top Coat Hema €2.50
Roze PUPA €6.25
Grijze Miss Sporty €1.99

4 Comments

 1. Judith · 16 mei 2012 Reply

  Ziet er leuk uit! :)

 2. Mandy · 16 mei 2012 Reply

  Wat leuk gedaan!

 3. Mariel · 18 mei 2012 Reply

  Erg leuk! Leuke combinatie!

 4. Yanira · 9 juni 2012 Reply

  Marlies zegt:Oh wat een super winactie! Ik heb alles geadan, alleen het like on bloglovin’ knopje werkte niet. Ik heb dus gewoon via de normale knop rechtsonderaan mijn beeldscherm geliked. Ik hoop dat dat ook goed is?Liefs, Marlies

Leave a reply