Opi Vintage Minnie Mouse


Vandaag laat ik jullie de allernieuwste collectie van mijn favo merk Opi zien. Ik ben super enthousiast over deze collecties. Lees gauw verder!

Laat ik beginnen met de VINTAGE MINNIE MOUSE collectie. In een woord GE-WEL-DIG ik ben een echte Disney fan. Ben vijf keer naar Disneyland Parijs geweest en vind de films nog steeds leuk. Deze collectie wil ik sowieso dan ook compleet hebben. De kleuren zijn super schattig en mooi. Ik hou van roze!!

 
De collectie bestaat uit vier kleuren met de namen :
Opi – Im All ears
Opi – If you Moust you Moust
Opi – The colour of Minni
Opi – Nothin Mousi bout it

Natuurlijk komt er ook weer een mini setje die gaat 17.95 kosten. De kleuren die erin zitten zijn Opi – Im All ears Opi – If you Moust you Moust Opi – The colour of Minni & een mini rapid dry topcoat.

Deze collectie is in Juni verkrijgbaar

1 Comment

  1. Mariel · 18 april 2012 Reply

    Leuk! Ben benieuwd naar het lakje met de hartjes :).

Leave a reply