Nails by Kimberly


Hallo bezoekers van Missnailpolish, Ik ben gevraagd door Missnailpolish (Rianne) om gastblogger te zijn voor haar site,
dit leek mij natuurlijk hartstikke leuk!Mijn naam is Kimberly de Vries, 17 jaar en  woon in Lippenhuizen. Ik woon natuurlijk nog gezellig bij mijn ouders samen met mijn zusje van 12.

In mijn vrije tijd lak ik graag mijn nagels, hiernaast dans ik erg graag. Ik volg de opleiding D’Drive Artiest Dans in Leeuwarden, hier zit ik in het eerste jaar. Ook werk ik als dansdocent voor Eijer Producties in Jubbega. Ik ga nooit de deur uit zonder nagellak en krijg vaak leuke reacties op mijn nagel creaties.

1 keer in de twee weken zal er op de Woensdag een nails by Kimberly online komen!

Bij mijn eerste artikel heb ik gebruik gemaakt van Nail Art. Hierbij heb ik de grijze kleur van Catrice gebruikt (€2.49). Ik moest 2 lagen gebruiken om dit resultaat te bereiken. De witte bloem heb ik erop gestempeld met witte stempel lak en de plate van Essence, helaas staat hier het nummer niet bij vermeld. De nagellak blijft 3 a 4 dagen echt mooi.
Ik vind het zelf een erg mooi resultaat, de nagellak smeert erg makkelijk.

Volg Kimberly op twitter!

Leave a reply