Alcina Palmbeach + Opi Rainbow connection


Rainbow connection blijft toch een favoriete lak van mij… Oohh wat ben ik nog blij dat ik hem kon bemachtigen want hij was zo snel uitverkocht. Vandaag swatches van Alcina Palmbeach en een laagje Rainbow connection op mijn ringvinger nagel.

Dit Alcina lakje is net zo fijn als de rode die ik deze week jullie ook al heb laten zien. Deze oranje tint dekt ook weer in twee laagjes.

Oranje lakken worden helemaal hip deze zomer. Ik heb twee laagjes Rainbow connection op mijn ring vinger gedaan om de lak wat op te vrolijken.

Heb leuke reacties gehad deze week toen ik dit op had =) Wat vinden jullie ervan?

2 Comments

  1. Mariel · 24 februari 2012 Reply

    Leuke combinatie!

  2. Missnailpolish » Blog Archive » Oranje lak! · 26 april 2012 Reply

    […] Dan moet je natuurlijk wel oranje nagels hebben. De kleuren zijn van links na rechts : Alcina palmbeach Opi i eat mainely lobster China glaze sun worshiper China glaze Peachy keen Essence get the fever […]

Leave a reply