Pink Ribbon week Golden Rose 315


Deze hele week ga ik alleen maar roze nagellak laten zien. Ik doe dit om aandacht te vragen voor het Pink Ribbon fonds. Ik heb zelf het armbandje gekocht. Er zijn een aantal vrouwen in mijn buurt die deze ziekte hebben. Ik heb heel veel respect voor diegenen. In de oktobermaand kleurt Nederland roze om aandacht te vragen voor borstkanker.

Ik draag hier een kleurtje van Golden rose nummer 315. Dit is een Golden Rose paris magic nagellakje die ik een keertje in Hengelo heb gekocht. Zoals jullie zien is dit een heel sheer nagellakje hij dekt dus niet heel goed. Hier draag ik vier laagjes. Misschien is dit nagellakje heel erg mooi over een ander kleurtje.

Gaan jullie de armband of iets anders ook kopen? En wat vinden jullie van dit kleurtje?
Lak nu ook je nagels roze! en zet ze op je blog of site en doe mee met de Pink Ribbon week!

6 Comments

 1. Shirley · 3 oktober 2011 Reply

  Mooie kleur!
  En mooie begin foto!

 2. janina · 3 oktober 2011 Reply

  Mooi kleurtje! ik ga deze maand ook extra veel roze dragen!

 3. Karen · 3 oktober 2011 Reply

  erg mooi kleurtje :D
  xx

 4. Cierra Mccauley · 25 april 2012 Reply

  He ik kwam net je artikel tegen , ikke ben ontzettend geboeid. Heb je toevallig een RSS feed want ik wil je blijven volgen. Geweldig, ga zo door!.

Leave a reply