Super star nails Katy Perry


Het is weer Vrijdag dat betekend weer een Super star nails online! Deze week Katy Perry.
Meiden die Katy perry volgen op twitter hebben misschien wel door dat ze vaak twitpics van haar nagels deelt met haar volgers hartstikke leuk natuurlijk! de creaties zijn altijd super grappig en leuk!!
De eerste creatie is de vlag van de United Kingdom echt heel netjes gedaan!

Die paarse glitter kleur maakt de nail art helemaal af! het is een french manicure maar dan andersom hihi. Het lakje doet me denken aan Nubar Petunia Sparkle er staan verschillende swatches van dat nagellakje op google.

Ik vraag me af of dit met de hand is gedaan? zo strak ziet het eruit! een super leuke combinatie het valt me op dat Katy Perry niet super lange extreme nagels heeft.

Dit zijn echt nep nagels hier zijn ze wel heeeeeel erg lang! voor de videoclip E.T het ziet er wel gaaf uit maar of het ook zo handig is?

Bling bling nails ze heeft aardig wat rhinestones op haar nagels hier het geeft wel een hip effect.

Deze zijn ook super cute binnenkort maar eens na maken denk ik….

Leuke creatie met allemaal steentjes erop ben zelf niet zo fan van rhinestones ze zijn er bij mij binnen 1 dag al af meestal.

Weer de bekende MINX nagels die de meeste sterren dragen dit is wel een heel leuk design.

Van de sjakie en de chocoladefabriek (oompah loompa) nagels misschien niet iets wat je heel snel zult dragen hihi gok dat het waterdecals zijn die ze op heeft.

Als laatste deze smurfen nagels voor de première waar ze aanwezig was.

 Welke nagels vinden jullie het mooist?

 

 

4 Comments

 1. Karen · 19 augustus 2011 Reply

  die roze met stipjes ♥♥
  xx

 2. hihi · 8 januari 2012 Reply

  met de smurfen

 3. jaajaa · 10 december 2012 Reply

  waaauww, die van de smurfen zijn echt super leuk! maar vind die bling-bling ook wel wat hebben.. maar als ik mocht kiezen kies ik zeker weten voor de smurfen.. 16 en nog steeds een smurfen fan.. hihi

Leave a reply