Gastblogger Fennie!

Hallo Dames,
Ik heb iets nieuws voor jullie een gastblogger!
Elke Dinsdag post deze dame haar nagelcreaties en swatches op Missnailpolish.
Benieuwd naar deze meid?
lees gauw verder

Ik heet Fennie en ben 15 jaar (23 April 1996)
En ben een hele goede vriendin van Rianne die ik inmiddels ook al zo’n 13 jaar ken. Ook ik woon nog gezellig thuis bij mn moeder en stiefvader met mijn zusje. En in de weekenden m’n stiefzusje

Naast mijn wekelijkse blog die ik plaats met Rianne doe ik ook nog veel andere dingen
Ik sport onder andere , ik beoefen de sport korfbal waar ik mee bezig ben voor een selectie voor de B1 dat is het hoogste team voor de aspiranten. Andere dingen die me bezig houden zijn vooral mijn werk in de horeca en mijn school.
Ik doe de richting vmbo-theoretisch en zit nu in mijn examenjaar.

Ik moet bekennen dat Rianne mij met het nagellakvirus heeft aangestoken. Inmiddels heb ik haar oude rek overgenomen die bij mij ook al vol op de kast staat. Gelukkig hebben we veel verschillende kleurtjes dus zullen er verschillende kleuren op de site verschijnen.

Vandaag dus mijn eerste swatches voor Missnailpolish!
Voor mijn eerste swatch gebruik ik een Italiaans lakje dat ik deze zomer heb mee genomen.
Ik heb dit lakje gekocht op een markt om te proberen en ik graag een leuke souvenir mee wou hebben naar Nederland.
Toen ik deze nagellak thuis probeerde kwam ik er achter dat het na één laagje al perfect dekt. Voor dit lakje heb ik maar 1 euro betaald!
Dus balen dat ik niet meer nagellak van het merk maxshine heb gekocht.
Zelf hou ik heel erg van roze nagellak dus is dit helemaal wat ik zocht!

4 Comments

 1. Mariska · 16 augustus 2011 Reply

  Wat leuk, welkom! :)

 2. Karen · 16 augustus 2011 Reply

  erg leuk!
  succes meid! ;D
  xx

 3. Elien · 16 augustus 2011 Reply

  heel mooi!

 4. Kaushal · 9 november 2012 Reply

  Ik vind dit een heel mooi lakje, heb em zelf ook aar draag em niet zo vaak omdat ik idd meer van opvallende klreuen houd ;-) heb trouwens een winactie op me site om een setje van konad te winnen, mischien vind je het wel leuk om mee te doen?Tessa onlangs geplaatst..

Leave a reply