Daan’s Drogisterij


Ben je in keer in Friesland dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Daan’s Drogisterij
Daans Drogisterij is een drogist die anders is dan anderen nieuwschierig? lees gauw verder
Deze drogist verkoopt een aantal bekende merken zoals Sabon, Weleda ,Opi  ,Dr Hauschka en nog wel veel meer! Opzoek naar een leuk cadeau hier kunnen ze je helpen.

Op de foto’s zie je een aantal produkten van het prachtige merk Sabon. Daans Drogisterij heeft een groot assortiment aan Sabon artikelen en is de enige drogisterij in noord Nederland die Sabon verkoopt.

Ook heeft deze drogist een aantal soorten kruiden en heel veel soorten thee van de merken Yogi,Twinings,Celestial Seasons,Pukka thee,Jacob Hooy,Piramide,Salus,Annique en natuurlijke een ruim assortiment losse thee.

Jullie weten dat ik super fan ben van de Opi nagellaken ze hebben hiervan een heel groot assortiment. De nieuwste limeted editions zijn ook altijd aanwezig. Nu is de Shatter collectie weer helemaal op vooraad!

Sq-natural is een merk dat natuur zepen maakt die zepen bevatten geen synthetische stoffen en er zijn heel veel soorten Sq-natural zeep in de winkel dus keus genoeg. Op het tweede plaatje zie je leuke felgekleurde zepen van Bombcosmetics die zepen zijn leuk om weg te geven als cadeautje want ze bedrukken daar die zeepjes ook met tekst bijvoorbeeld met gefeliciteerd of voor mijn liefste moeder!

Zoek je een lekkere bruisbal of andere heerlijke bad dingen dan ben je bij Daans Drogisterij op het goede adres. Bij deze foto’s zie je maar een klein deel van het assortiment.

Nieuwsgierig geworden? op de site van Daan’s drogisterij staat nog meer informatie over merken die ze daar verkopen! www.daansdrogisterij.nl

Ook heeft deze drogist een facebook pagina om te volgen

Leave a reply